• 6d038c6b1
  • 3b7810bd1
  • 5ee590d2

welcome kanggo kita perusahaan

Shine Tone Packaging Technology Co., Ltd wis setya Processing adat saka packaging fleksibel. layanan siji-mandeg nggabungaken desain, proofing, printing lan produksi. kita pabrik kang dumunung ing Provinsi Hebei, China. Kanthi 20 taun pengalaman produksi industri, produk kita didol kabeh liwat negara lan diekspor kanggo Amerika Utara, Jepang, Australia, Asia Kidul-Wétan, Afrika lan wilayah liyane. Kita wis padha pindhah ISO9001: 2015 lan FSSC22000 sertifikasi. produk utama kita: kantong ngadeg-munggah, telung tas segel sisih, tas ngisor flat, aluminium tas foil, tas vakum etc Apa bakal digunakake digunakake ing packaging pangan, packaging komoditas, packaging pangan kewan. partner bisnis kalebu: Foxconn, McDonald, QUANJUDE, POROCA etc. 

 

maca liyane